top of page
NTB_rA1Cmghg5Sk.jpg

TRENERENS ORD

Lars Arne Nilsen før årets siste hjemmekamp...

- Håper på masse folk og stor stemning

 

Dagen er kommet. Det er klart for årets siste hjemmekamp. Jeg håper vi får se veldig mange som løfter skjerfet på Color Line.

Det gjenstår kun to serierunder av årets sesong og den nest siste spilles på Color Line i ettermiddag mot Lillestrøm. Det betyr at det er siste sjanse å se spillerne i aksjon på hjemmebane i år. 

Jeg håper på masse folk og stor stemning. Det er ikke tvil om at det gir noe ekstra når Color Line fylles opp med mye folk. Atmosfæren blir utrolig god, og det hadde vært fantastisk å oppleve det i den siste hjemmekampen

Det er allerede solgt mange billetter og det er utrolig kjekt.

Det er også slik at det er viktig kamp for begge lag. Lillestrøm jakter medalje og er tre poeng bak Rosenborg og fire bak Bodø/Glimt. Det blir en tøff kamp mot et godt og fysisk lag som kjemper om å ta medalje.

Men vel så viktig er kampen for oss. Vi vil oppover på tabellen. Det betyr mye både sportslig og økonomisk. Derfor er det kun tre poeng som gjelder for os. 

Forskjellen mellom 10. plass, som vi innehar nå, og plassen bak, er minimum 500.000 kroner. Det er fire poeng opp til 7. plass, og skulle man klare å kapre den ved å vinne de to siste og de andre resultatene går i vår favør, dobles beløpet. Med andre ord, én million kroner. 

Nå har vi allerede klart å etablere oss i Eliteserien, men vi er ikke fornøyde. Vi er sultne på mer og ønsker å avslutte på god måte. Det er viktig for oss. Det skal vi gjøre foran våre egne supportere mot Lillestrøm.

God kamp. Vel møtt!

bottom of page